5 TING JEG HATER PÅ BUSSEN

1. Skrikende barn/babyer.
Serriøst, disipliner barna deres med en gang de er kommet til jorda. Eller ha en veldig gigantisk smokk til barnets store(bråkende) munn.

2. Tyggis, tagging og klistremerker.
Hvorfor ta deg tid til å tagge på en buss? (innvendig) Du sier at du hater verden og bussen på den teksten, men det at du tok deg tid til det, viser jo at du har bussen et sted inne i hjertet ditt.

3. Stolte videregående-gutter.
Selv om du har mulighet til å sette føttene dine på det ene setet når du ser at det er helt fullt i bussen og at en jente på 13 kommer i den retningen så gjør du selvfølgelig det. Og iallefall når en gammel dame kommer, spørs da om hun slår deg,(gamle damer gjør det når de blir sinte!) da hadde du sikkert rørt deg litt, slik at hun fikk 1/5 av plassen.

4. Fjortiser på høyt nivå.
''Han bare, du bare, jeg bare, også alle bare, hahaha!'' Hold kjeft! Selv om du snakker med en nær venn i telefonen om noe kjempeviktig der mange, ''han, hun alle og vi'' er med i samtaleemne. Så trenger du ikke å prate i det høyeste nivået som er rett under kategorien roping. Jeg tror det var derfor jeg ble halvdøv da jeg dro til trening på Mandag.

5. Høy-musikk-er-kult-siden-vi-hater-verden-folk.
Jeg vet at når jeg hører musikk som er 9 ganger høyere enn en Hannah Montana-konsert(de er jo alltid så bråkete?), så er det en person som faktisk hater verden så mye at den må gjøre det et helvete for andre! Jaja, det enkleste er ofte det beste, og neste gang jeg hører høy musikk(som egentlig bare er noen pensjonerte menn som roper alt de kan.) så skal jeg personlig gå bort til vedkommede, småslå personen på kinnet, kaste av høretelefonene, rope så høyt som mulig til vedkommede(man blir jo døv av høy musikk.) og deretter sette meg stolt ned på setet å ringe til alle vennene mine for å si at jeg har mulighet til å bli president, om jeg bestemmer meg for det! (presidenter er jo så tøffe.)

Skal starte med, ''5 ting jeg hater/liker'', det er noe jeg faktisk kan ta meg tid til å gjøre! (Baksnakke alle i verden uten at de egentlig skjønner det, eller rose alle i verden mens de faktisk vet det. Kontraster eller hva?)

Var forresten ikke rekkefølge på de 5 tingene.

Hva hater du på bussen?

-M

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN! DEN AVSLUTTES OM 2 DAGER.

6 kommentarer

<3 MALLEPALLE, that's me !

05.okt.2009 kl.07:38

Fiiiin blogg :D

EliseElvevold

05.okt.2009 kl.07:40

sure buss-sjåfører -.-

lindaak

05.okt.2009 kl.07:44

Dårlig luft misliker jeg. Og stinkene svette! ekkelt.

Othea

05.okt.2009 kl.11:19

sånne som snakker HØYT i telefonen så hele bussen hører samtalen.

Maria

05.okt.2009 kl.15:18

svette folk som stinker og som du må stå tett intill fordi det er så trangt, æsj! og sure buss sjofører. ;S

Martine Kristine

11.okt.2009 kl.17:16

sure buss-sjåfører.. Hadde en slik hendelse her i byen for noen dager siden x)

Skriv en ny kommentar

hits