siden jeg forlot dere..

Tenkte å oppdatere dere på hva som har skjedd i livet mitt siden jeg sluttet å ta min daglige tur innom bloggen! For det er ganske mye det, tror aldri jeg har vokst, lært og opplevd så mye på så kort tid før.

AUGUST

Husker minimalt av denne måneden, var mest bare å gjøre mitt beste for å utnytte de siste dagene i sommerferien! Ikke at det var sol i Tromsø som ga meg sommerfeelingen, men jeg dro en tur til Sandefjord;

De vi bodde hos der hadde verdens nydeligste utsikt, som var helt fantastisk å se på om kvelden, som dere ser ovenfor. Brukte å sitte og bare se utover byen, den var så rolig og fin.

SEPTEMBER

Starten av niende, for en endring! Følte meg større med en gang, slapp å være yngst på skolen og greier. Var også sesongavslutning med fotballaget, det var ganske trist i og med at noen skulle slutte, men mange fine minner har vi!

Fantastiske jenter! (Jeg står bak kameraet for de som lurer)

OKTOBER

LONDON, BABY! Enough said.NOVEMBER

Jeg aner faktisk ikke hva jeg bedrev dagene mine med i denne måneden.

Kaldt var det hvertfall!

DESEMBER

Vi hadde juleball på skolen (julebord egentlig, men juleball høres jo så mye bedre ut.)

Kaja og meg.

JUL♥

Hadde en kjempekoselig julaften med familien, mens nyttårsaften var den kjedeligste dagen i hele året! FIN start på nyåret, tror jeg la meg rundt 1..

JANUAR

Jeg fikk meg sykt mange venner i tiende, og var sammen med de nesten hver eneste dag. Fikk også tilbake kontakten med en gammel venn, som etter litt ble en av mine beste venner!

Aksel og meg.

Jørn og meg.

FEBRUAR

♥ Volleyballturneringer

MARS

Ah, for en fantastisk måned dette blir! Akkurat nå er skuldrene senket og alt er fantastisk, jeg har nemlig vinterferie! I denne måneden gjenstår det to volleyballturneringer, og det kommer til å bli så bra!

UPCOMING EVENTS

♥ NM i volleyball i Tønsberg

♥ Rankingturnering i Bodø

♥ NNM i hip hop duo

♥ Bursdag!15 år

♥ Oslotur for å finne konfirmasjonskjole

♥ Konfirmasjon

♥ Oslo

- Livet er herlig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits